Водещият на В реално време“ Бил Махер продължи да отправя ужасното си

...
Водещият на В реално време“ Бил Махер продължи да отправя ужасното си
Коментари Харесай

Бил Махер казва, че демократите ще бъдат „прецакани в деня на изборите“ поради тази причина

Водещият на „ В действително време “ Бил Махер продължи да насочва ужасното си предизвестие към демократите по въпроса за имиграцията, настоявайки, че те ще бъдат „ ф –ked ” през ноември след резултатите от европейските избори тази седмица.

Гласоподавателите в Европа, изключително в Германия и Франция, изрично отхвърлиха крайнолевите политики на изборите за парламент на Европейския съюз, където имиграцията беше преди всичко, защото рецесията се развихри през последните години.

„ Гласоподавателите още веднъж за Европейския парламент споделиха, че не харесваме толкоз доста имиграция “, сподели Махер.

Звездата на HBO по-късно цитира Дейвид Фрум от The Atlantic, който предизвести: „ Ако либералите упорстват, че налагането на граници е работа, която единствено фашистите ще правят, тогава гласоподавателите ще наемат фашисти да вършат това, което либералите няма да създадат. “ 

„ Гласоподавателите повтарят още веднъж и още веднъж, че не се усещаме удобно с това равнище на имиграция. Разбирам за какво. То...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР